0 reacties

 1. Ik wil onderscheid maken tussen je weblog en “de krant”. In “de krant” verwacht ik van een rechtbankverslaggever een zakelijke/feitelijke berichtgeving. Tenzij hij (m/v) in de aanhef van het artikel een andere insteek aangeeft. Je weblog mag wat mij betreft net zo sfeervol zijn als je zelf wilt. Ik lees het graag.

  Ik weet dus niet wat ik moet stemmen.

  Gert

 2. @gert:

  De stelling gaat wat mij betreft op voor de krant. Ik probeer bijna altijd sfeer te leggen in mijn verhalen, Alleen als het echt om droog nieuws gaat, volstaat een opsomming van de feiten.

  Volgens mij hoort dat ook bij een rechtbankverslaggever. Die doet immers verslag van wat hij (of zij) hoort en ziet.

  Maar ik snap je punt en je keuze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *