Andrea Luten

Ik twitter en dat doe ik volgens velen veel te fanatiek. Het woord Twitterverslaafd is al gevallen.

Ik ontken niet.

Blijkbaar gaat mijn getwitter niet onopgemerkt voorbij.

We leven in een knotsgekke wereld.

Delen

0 reacties

 1. Wat ben je ook een lul de behanger. Nu laat je wel heel duidelijk zien dat je van justitie bent. Dit had je echt nooit kunnen weten. Sukkel

 2. @Geertforpresident, ik begrijp niet wat je bedoelt, op de tijd van plaatsing (14.57 u.) stond het al op internet, iedereen kon het al weten, blijkt toch ook uit bijgevoegd bericht uit Trouw van 13.10 u.
  @Chris: Geweldig nieuws dat dit ernstige misdrijf toch na al die jaren lijkt (ik weet het, de man is nog verdachte) te worden opgelost. Dat pleit wat mij betreft voor ruimere afname van DNA dan op dit moment het geval is.

 3. Lul niet zo dom Jaap. Trouw zet het in de krant omdat die Klomp het al eerder bekent maakte dan dat de persconferentie was

 4. Inderdaad, knotsgekke mediawereld, soms. En dat voor een serieus dagblad als Trouw. Ik neem aan dat ze je niet even gebeld hebben voordat ze je ge-Twitter overnamen als ‘scoop’?

  – Je bent geen misdaadjournalist
  – Je nam eerdere berichten al Twitterend over

  Trouw maakte zich schuldig aan luie journalistiek. Het lijkt de Telegraaf wel!

 5. @siem: nou, nou, nou..mijn normale werk bestaat inderdaad uit rechtbankverslaggeving, maar ik schrijf ieder jaar wel degelijk over een klein aantal misdaadzaken, lang voor de rechtszaak. De drievoudige moordaanslag Lijsterbeslaan bijvoorbeeld heb ik van voor tot achter in de krant gezet.

  Wat dat betreft ben ik ook gewoon af en toe misdaadjournalist hoor. Op een bescheiden schaal.

  Beter informeren de volgende keer.

 6. Jaja, je bent zomaar even van rechtbankverslaggever naar misdaadjournalist gepromoveerd (?)

  En teveel twitteren bestaat niet. Vooral je gesprekken met jezelf laten mij regelmatig glimlachen. Ik heb ze ook al eens voorgelezen aan de teerbeminde. Die deelt mijn gevoel voor humor niet altijd.

 7. GeertFP

  Tot nu heb ik niet op je postings gereageerd. Maar omdat ik een advies heb doe ik dat nu wel:

  Meld je aan voor de weggevallen plaatsen op de PVV-lijst! Wie weet komt het met jou alsnog goed dan. Je bent namelijk zo duidelijk en direct joh. Zo ’n plaatsvervanger heeft de PVV nodig.

 8. Ach mens, ga toch koken. je weet ja niet eens wat die Klomp echt doet en waar die allemaal over schrijft en toch blaat je van alles voor je uit

 9. Chris 18.48

  Geen idee wat je nu weer met beter informeren bedoelt.

  Feit is dat je bij Trouw verward wordt met een misdaadjournalist. Dat is toch heel iets anders dan het optekenen van rechtszaken.

  Een misdaadjournalist ben je niet, onderzoekstechnisch gezien.

  Maar resume: hoe komen ze er bij om je ge-Twitter op te tekenen en heeft Trouw wel of geen contact met je opgenomen voor plaatsing van deze ‘scoop’?

 10. @Siem: lees mijn eerdere reactie. Ik doe hier en daar wel degelijk onderzoekswerk, al dan niet in samenwerking met politieverslaggevers. Rechtbankverslaggevers horen soms als eerste wat er speelt omdat ze altijd in die juridische molen draaien.

 11. Chris,

  Ik zeg niet dat je dat af en toe niet doet, ik zeg dat de kwalificatie die Trouw gaf niet klopt.

  Hebben ze (Trouw) wel of niet contact met je gezocht voor plaatsing?

 12. @corine: oke, was ik weer te snel. Maar ik merk het wel vaker. Mensen zien rechtbankverslaggevers soms niet eens als echte journalisten. Merkwaardig. Het is klassiek genre binnen de journalistiek.

 13. GeertFP 18.59

  Ik ga op kookles als jij je aan gaat melden bij de PVV als kandidaatlijsttrekker.

  Voorts: Je terugkerende onzinpostings over linkse toestanden en werken voor justitie t.a.v. de heer Klomp of medediscussianten, komt meer dan pathetisch over. Zeker als dat gekoppeld is aan de PVV.

 14. Ik zie journalist als de overkoepelende term, en daarbinnen heb je dan allerlei deelgebieden. Maar het zijn allemaal journalisten.

 15. Chris 19.14

  Oke, als jij jezelf ook als misdaadjournalist ziet dan ligt het inderdaad anders. Met alle respect.

  Maar, heeft Trouw nu wel of geen contact met je gehad? En waarom brachten zij het ge-Twitter als ‘scoop’ met verwijzing?

  Klein puntje: de zomertijd is niet aangepast op je website qua postings. Als ik op mijn inbox kijk dan denk ik ‘die of die heb ik al gezien’. Vandaar mijn opmerking daarover.

 16. @Geertforpresident: wat is er mis met de reactie van Siem? De PVV heeft toch open plaatsen? Dus lul je nu alleen over Geert for President of ga je ook wat doen en je aanmelden? Ik snap geen hout van je reactie, ze doet een goede suggestie en jij komt met een “ga toch koken”, dat slaat nergens op.

 17. Gaat inderdaad niet onopgemerkt voorbij je getwitter 😉
  Als ik ’s morgens inschakel kan ik met de regelmaat van de klok al een scherp doch vermakelijk bericht van je zien staan, doldwaas ook nog weleens ..

  Vreemd genoeg nooit irritant, veelal een dikke grijns op mijn gezicht brengend en al reageer ik niet altijd overal op, lezen doe ik ze zeker..

  Hoop nog vele tweets van je te mogen volgen, er zijn ergere verslavingen 😉

 18. Ik herhaal gewoon wat ons Pim ook eens zei. En gelijk had ie ook nog eens. Al dat stomme gelul hier. Die Klomp laat steeds zien meer te weten dan ie kan weten en jullie trappen er allemaal in. De MSM is al lang van de overheid en jullie zij te dom om dat te zien. Sukkels

 19. Geert for pisnicht, wat is jouw probleem eigenlijk met justitie mensen als Chris. De PVV eist zelf dat er 30.000 agenten bij moeten komen. Jij doet of je een pauper Finn bent die zich niet aan onze normen en waarden wenst te houden en schijt hebt aan onze wetten.

  Ga lekker immigreren naar de plek waar je grote vriend Pim ligt te rusten. Ga daar je linkse gebral maar rond schreeuwen. Sukkels als jou, kunnen wij straks helemaal niet gebruiken in de nieuwe maatschappij.

  Geen respect voor justitie= exit en nooit meer terug komen, meneer de geitenwollenknusknie.

 20. @Geertforpresident, blijf je hier nou kwaaie dingen typen of ga je je aanmelden voor de PVV kieslijst?
  Als ik je niet op die kieslijst zie verschijnen, kan dat maar 2 dingen betekenen:
  1 – Je bent een zwetser die niets doet
  2 – Geert heeft je afgewezen
  En nou niet goedkoop terugwijzen, zo van “jullie doen ook niks”, dat werkt niet
  Oh ja, kun je je echte naam geven, dan kunnen we zien of je op de lijst verschijnt.

 21. Weet iemand wanneer de zaak Andrea Luten behandeld wordt en of dit dan in Assen is ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *