Het nut van homo’s

Nu met extra gratis update

Soms moet je even uit de wereld van de rechtbank stappen om een essentiele vraag te stellen:

Wat is eigenlijk het nut van homoseksuelen?

Stel dat je een kosten-batenanalyse loslaat op deze vraag.

Kosten ze ‘ons’ dan eigenlijk niet meer dan ze opleveren?

Homoseksuelen willen nog wel eens tegen hiv of aids aanlopen. Of andere gekke ziekten. Dat kost de maatschappij nogal wat. Medicijnen, dure behandelingen, specialisten. En wat te denken van een ziek en dus aangepast leven en een vermindering van de arbeidsproductiviteit?

Homoseksuelen krijgen in een vroeg stadium van hun ontluikende seksualiteit zo hier en daar psychische problemen. Niet zelden levert dat dure bezoekjes op aan psychologen  of zelfs psychiaters. Nog weer later leiden deze problemen tot studie-uitval en arbeidsverzuim. Ik kan het nog wel sterker vertellen: homoseksuelen hebben uberhaupt in hun leven meer psychische klachten dan de heteroseksuele medemens. En problemen kosten geld.

Ook wat opleidingen betreft is er iets geks aan de hand. Homoseksuelen stromen moeiteloos door naar HAVO of VWO, maar laten het daarna afweten. Academische opleiding zit er vaak niet in en dat vertaalt zich uiteindelijk weer naar minder inkomen. Minder inkomen is minder belasting is minder baten voor de maatschappij.

En wat te denken van ons nageslacht? Er zijn niet zo gek veel homoseksuelen die aan kinderen beginnen. Dat is niet alleen voor het voortbestaan van de mens een potentieel gevaar, maar het betekent tevens een grove miskenning van het nut en de winstkansen van een groot aantal beroepen. Kindermeisjes, leraren, vroedvrouwen, kinderartsen, pedagogisch personeel, noem het maar op. Zij kunnen allemaal wel fluiten naar het besteedbaar inkomen van de homo.

Homoseksuelen zijn vaak creatieve mensen. Niet zelden zoeken ze hun heil in de kunst. Kunst is natuurlijk allemaal leuk en aardig voor de intellectuele elite, maar het kost de maatschappij wel een hoop geld. Met al hun subsidies en door links gesubsidieerde clubjes.

En laten we vooral de seksuele beleving niet vergeten. Op de een of andere manier mag de homo graag seksen in de natuur. Prima, natuurlijk, maar er zijn nogal wat gemeenten die daardoor extra maatregelen moeten nemen. Hekken, slagbomen, extra toezicht. Schoonmaakwerkzaamheden.

En zo heb ik er nog wel een paar.

Homo’s zijn geen echte sporters. Niet sporten betekent vaak een mindere gezondheid. En dus weer hoge ziektekosten.

En tel daar nou eens de vele ergernissen van de gewone heteroseksuele man en vrouw over de homoseksuele medemens bij op. We kunnen wel elke dag lekker politiek correct gaan lopen doen, maar de meeste mensen ergeren zich dood aan dat kleffe wijvengedrag. En zoals algemeen bekend: ergernis is de hoofdoorzaak van hart- en vaatziekten. En wat kost dat de maatschappij wel allemaal niet? De overheid dokt zelfs een miljoen euro per jaar om de beeldvorming te redden.

Nou, nou rechtbankverslaggever. Waar komt dit nu weer allemaal vandaan?

Ik zou zeggen: volg het nieuws en vervang homoseksueel door het woord niet-westerse allochtoon. Of vervang het woord niet-westerse allochtoon door gehandicapten of bejaarden.

Joden wellicht.

Ik vind het nogal wat.

UPDATE:

Voor die paar mensen die daadwerkelijk niet begrijpen wat hier boven is geschreven.

Dit stond er vandaag in de krant over.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *