Op zoek naar seks

 

We kennen het fenomeen van de oudere homoseksuele man die met zijn pc op zoek gaat naar seks met jonge jongens. Eerst nog omfloerst, later zonder schroom.

Beetje chatten. Webcam aan. Alles in de hoop op een afspraak met ‘een jonge god’.

Maar zou het andersom ook bestaan? Jonge jongens die via de chat proberen vrouwen van middelbare leeftijd te schaken?

Ontmoet Jaap.

De 19-jarige jongen heeft al een heel leven achter de rug. In en uit instellingen en inrichtingen.

Er is van alles aan de hand in de bovenkamer van Jaap. Hij is zwakbegaafd en heeft een autistische stoornis. Bovendien is Jaap een drammer. Wat Jaap wil, dat zal hij krijgen en als hij het niet krijgt, dan dreigt de zaak grondig uit de hand te lopen.

Dat zou op zich nog niet zo’n probleem zijn als Jaap graag een mooie postzegelcollectie zou ambieren.

Maar Jaap ambieert iets anders.

Oudere vrouwen. Via de chatbox gaat hij op zoek. Op zoek naar een seksdate.

En er is een stemmetje in zijn hoofd dat zegt dat hij dat wil. Een duivels stemmetje, zo zegt Jaap dat vooral zelf.

De seksuele drift van Jaap is zo intens dat hij op dit moment zelfs medicijnen slikt om zijn exploderende libido wat in te dammen. Stelt u zich dat eens voor en bedenk dan meteen hoe u was toen u negentien was.

Maar de medicijnen zijn hard nodig. Nog niet heel erg lang geleden stond Jaap voor het raam van een vrouw op leeftijd. Hij kon het niet helpen. Er moest een oplossing komen voor zijn seksuele drift. Iemand of iets moest de seksuele spanning uit het jonge lijf van Jaap drijven. Het werd Jaap zelf.

Het slachtoffer bleef na afloop van het ongepaste schouwspel een uur lang van angst in haar stoel zitten.

De beschamende vertoning herhaalde zich nog twee keer. Tot een vierde poging kwam het niet, omdat de politie ingreep. Niet alles wat Jaap wil, is ook toegestaan.

Maar nu?

Op het herhaaldelijk plegen van schennis staat een maximale gevangenisstraf van vier maanden. Maar met een celstraf schiet Jaap helemaal niets op. En dus de maatschappij ook niet.

Jaap krijgt sinds enige tijd hulp ‘in een kleine setting’. Maximaal vier lotgenoten. De deskundigen zijn het er allemaal wel over eens. Jaap staat nu nog bij oudere dames voor de deur, maar als hij zijn zin niet krijgt, dan zou hij wel eens kunnen over gaan tot het  ‘hands on’-principe.

Dan zou Jaap zo maar kunnen veranderen van een schennispleger in een aanrander of – erger nog – een verkrachter. 

En dus doet de officier van justitie waar de gemiddelde Wilders-stemmer zo van gruwt. Ze vraagt de rechtbank om Jaap geen celstraf op te leggen, maar hem te dwingen tot een behandeling in een kliniek.

Voor Jaap en voor de maatschappij.

Delen

0 reacties

 1. En in dit geval voor mij gevoelsmatig de juiste eis. Want iemand die een dergelijk drukke bovenkamer heeft wordt in de gevangenis niet beter. Autistisch en zwakbegaafd zijn hele goede redenen om voor een dergelijke eis te gaan. (je weet dat ik juridisch totaal niet onderlegd ben hè? Dus als ik raaskaal ……)

 2. Als deskundigen al denken dat Jaap van kwaad naar erger afglijdt, dan heb ik hem het liefste op een longstay behandelingsplek. Moet er niet aan denken dat zo een bij m’n moeder op de stoep komt te staan!

 3. Ach als waarschijnlijke wilders stemmer kan ik me prima in de eis vinden. Hij heeft immers nog niet met vingers aan iemand gezeten en of hij dat ooit wel doet dankunnen we niet weten en hem daar dusookniet voor veroordelen. Hoop dat de man hulp krijgt waarbij hij en de oudere dames gebaat zijn. En anders schrijft hij zich in bij een pornobedrijf en gaat films makenmet oudere dames.

 4. Misschien moet je iets genuanceerder gaan denken over Wilders-stemmers Chris? Niet dat ik erop ga stemmen, maar dat terzijde

 5. Trahit sua quemque voluptas.
  Ieder laat zich door zijn eigen lusten leiden.

 6. @Chris et al.
  Kan er een verklarende woordenlijst in het Latijn worden bijgeleverd?

 7. Kopieer en plak het dan in het venster van google en ge krijgt onderstaande:

  Ex falso sequitur quodlibet (Latijn: uit het ongerijmde volgt om het even wat)

 8. Zo een jongen kan je niet vast zetten, hij begrijpt zelf helemaal niet waar hij eigenlijk mee bezig is.Er is in heel Nederland niet een detentiecentra die is ingericht voor minder begaafden zoals Jaap.
  De meeste P.I zijn gevuld met laag begaafden die dachten dat ze slim waren.
  Chris het is echt slap gelul om Wilders erbij te halen.
  Jaap had dan allang een nekschot gehad en was daardoor nooit in zaal 14 terecht gekomen en had jij nooit een Jaap verhaal gehad.

 9. @ Dalèr

  Volgens mij kwam Martin met Dh Wilders aanzetten en niet Chris.
  Eerst goed lezen voor je reageert.

  Gr

 10. En dus doet de officier van justitie waar de gemiddelde Wilders-stemmer zo van gruwt. Ze vraagt de rechtbank om Jaap geen celstraf op te leggen, maar hem te dwingen tot een behandeling in een kliniek.

  Voor Jaap en voor de maatschappij.

  Geeft helemaal niets Jacob dat lezen niet jouw sterkste kant is. Maar nu iedereen met jou te vergelijken gaat mij te ver.

 11. Heb je enig idee hoe een autist in elkaar zit?
  Aan je reactie te zien niet echt, verdiep je daar dan eens eerst in alvorens je oordelen gaat geven.

  Tuurlijk ben ik het ook niet altijd eens met de rechtsgang als het gaat om zeden misdrijfen, maar in dit geval denk ik dat deze jongen meer baat zou hebben bij een goede therapie die bij hem aansluit, dan bij een gevangenis straf die hem dan gelijk helemaal naar de knoppen helpt.
  En dat is wat deze rechtstaat telkens in overweging neemt, al zouden ze dat bij sommige bandieten eens wat minder moeten doen.

  Gr

 12. Jacob,

  Ik heb zelf asperge en asp en nog een paar andere vage dingen. Ik heb me verdiept in mijzelf, waarom zou ik dan verder moeten studeren op anderen die het zelfde mankeren.

  Jij had het erover dat Chris niet egon over Wilders. Ik citeer hem en dan gaat het plotseling over het autisme-spectrum en ik mij in mezelf moet gaan verdiepen. Ik zeg: schoenmaker blijf bij je leest!

 13. Je hebt je verdiept in jezelf en daarmee weet je hoe jezelf in elkaar steekt.
  Maar als jij denkt dat 1 autist gelijk staat aan alle autisten en dat ze allen hetzelfde zijn, sla je de plank toch volledig mis.

  Ok je hebt gelijk, mischien door mijn snelheid van lezen er overheen gekeken.
  Sorry voor de misverstand.

  En dat het hier over het autistisch spectrum gaat komt omdat deze jongen die aandoening heeft en daarnaast is hij zwakbegaafd.
  Dus kan je je ook gaan afvragen of deze jongen wel het besef heeft wat hij doet.
  Waarom hij het doet is duidelijk.
  Maar beseft hij zelf wel dat hoe hij tot uiting brengt niet de goede manier is.

  Gr

 14. Hier gruw ik inderdaad van. Zeker als het gevaar op erger groot is kun je zo’n wandelende tijdbom niet na een cursusje en een uurtje schoffelen terug de maatschappij in sturen.

  In dit geval dient het belang van de maatschappij voorop te staan en dat betekent dat die smeerlap voorgoed achter de tralies dient te verdwijnen. En dan niet met fitness, playstation en tv op zn kamer, maar gewoon zoals vroeger toen straf nog echt straf was: op water en brood!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *