Op zoek naar seks

 

We kennen het fenomeen van de oudere homoseksuele man die met zijn pc op zoek gaat naar seks met jonge jongens. Eerst nog omfloerst, later zonder schroom.

Beetje chatten. Webcam aan. Alles in de hoop op een afspraak met ‘een jonge god’.

Maar zou het andersom ook bestaan? Jonge jongens die via de chat proberen vrouwen van middelbare leeftijd te schaken?

Ontmoet Jaap.

De 19-jarige jongen heeft al een heel leven achter de rug. In en uit instellingen en inrichtingen.

Er is van alles aan de hand in de bovenkamer van Jaap. Hij is zwakbegaafd en heeft een autistische stoornis. Bovendien is Jaap een drammer. Wat Jaap wil, dat zal hij krijgen en als hij het niet krijgt, dan dreigt de zaak grondig uit de hand te lopen.

Dat zou op zich nog niet zo’n probleem zijn als Jaap graag een mooie postzegelcollectie zou ambieren.

Maar Jaap ambieert iets anders.

Oudere vrouwen. Via de chatbox gaat hij op zoek. Op zoek naar een seksdate.

En er is een stemmetje in zijn hoofd dat zegt dat hij dat wil. Een duivels stemmetje, zo zegt Jaap dat vooral zelf.

De seksuele drift van Jaap is zo intens dat hij op dit moment zelfs medicijnen slikt om zijn exploderende libido wat in te dammen. Stelt u zich dat eens voor en bedenk dan meteen hoe u was toen u negentien was.

Maar de medicijnen zijn hard nodig. Nog niet heel erg lang geleden stond Jaap voor het raam van een vrouw op leeftijd. Hij kon het niet helpen. Er moest een oplossing komen voor zijn seksuele drift. Iemand of iets moest de seksuele spanning uit het jonge lijf van Jaap drijven. Het werd Jaap zelf.

Het slachtoffer bleef na afloop van het ongepaste schouwspel een uur lang van angst in haar stoel zitten.

De beschamende vertoning herhaalde zich nog twee keer. Tot een vierde poging kwam het niet, omdat de politie ingreep. Niet alles wat Jaap wil, is ook toegestaan.

Maar nu?

Op het herhaaldelijk plegen van schennis staat een maximale gevangenisstraf van vier maanden. Maar met een celstraf schiet Jaap helemaal niets op. En dus de maatschappij ook niet.

Jaap krijgt sinds enige tijd hulp ‘in een kleine setting’. Maximaal vier lotgenoten. De deskundigen zijn het er allemaal wel over eens. Jaap staat nu nog bij oudere dames voor de deur, maar als hij zijn zin niet krijgt, dan zou hij wel eens kunnen over gaan tot het  ‘hands on’-principe.

Dan zou Jaap zo maar kunnen veranderen van een schennispleger in een aanrander of – erger nog – een verkrachter. 

En dus doet de officier van justitie waar de gemiddelde Wilders-stemmer zo van gruwt. Ze vraagt de rechtbank om Jaap geen celstraf op te leggen, maar hem te dwingen tot een behandeling in een kliniek.

Voor Jaap en voor de maatschappij.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *