Stalker

Recente podcasts

Delen

0 reacties

 1. Grappig toeval Chris… wij hebben ook inmiddels een journalist op onze site. Helaas is niet alles voor publicatie beschikbaar. 1 verhaal echter wél, ook dat wordt gepubliceerd.
  Groet,
  Cleo

 2. Toch een goede keuze Chris; hoe meer mensen lezen over stalking, hoe meer moed deze mensen krijgen om er iets tegen te doen. Van mij dus complimenten.

 3. Ik zie dat je in het tijdschrift de naam van deze engerd niet hebt genoemd. Dat vind ik knap. Zo veel last en dan toch stijlvol blijven. Respect.

 4. Tsja, ik was ook niet blij met dat verhaal over Martin Bril. Maar goed, het is ook een manier om ergens tegenaan te kijken, zullen we maar zeggen.

 5. ik vind het een goed artikel, zoals het geplaatst is. Mijn interview staat er ook bij. Via een forum in contact gekomen met HP de Tijd en besloten ook mijn verhaal te doen met de achterliggende gedachte, dat je mensen in ieder geval op de hoogte kan brengen dat het behoorlijk heftig kan zijn.

 6. Heel moedig en goed van jou Chris dat je jouw ervaring met stalking onder de aandacht brengt. Als buitenstaander is het amper voor te stellen waarmee je zoal met stalking te maken krijgt. Tot je er mee te maken krijgt. Wat ik erg stuitend vond was dat ik het nog niet eens in de gaten had dat het stalking heette het stelselmatig belaagd te worden. Cyberstalking is afgrijselijk en kost het weinig moeite smaad en laster te verspreiden. Harder aanpakken dus en strengere straffen voor de stalker!

 7. Chris,

  Alle respect voor je! Je laat je niet zomaar wegzetten door een psychisch gestoorde kerel. Teveel mensen kruipen tegenwoordig in een hoekje als iemand een grote bek geeft. Jij geeft wat mij betreft het goede voorbeeld door dit soort volstrekt asociale en onfatsoenlijk gedrag niet over je kant te laten gaan! Bovendien reageer je beschaafd en met beschaving. Daar kunnen veel mensen nog een voorbeeld aan nemen!

  Echt, respect!

 8. @Johan

  De naam noemen was nergens voor nodig. De cyberstalker heeft zichzelf inmiddels her en der duidelijk geprofileerd.

 9. Chris,

  Ik heb wat gemist de voorbije dagen, zo te zien. Toch ook maar even gelezen wat de beroemde cyberstalker er nu zelf van vindt. Ik begrijp het volgende uit diens argumenten;

  Je stalker heeft simpelweg een bizarre methode om mensen uitgenodigd te krijgen voor een bakkie koffie of een biertje.

  Inmiddels is hij gelukkig vriendjes geworden met de Rammende Rechter.

  Fijn dat die 2 elkaar hebben gevonden, voor een bakkie en/of biertje. Ik denk dan ook dat de rust spoedig zal wederkeren.

  Everybody happy!

 10. Ik heb het bewuste artikel deze week vluchtig gelezen in de bieb. Om heel eerlijk te zijn vond ik het interview een tegenvaller.
  Wanneer je alles van A tot Z hebt meegekregen en zelf een onderdeel bent van “het verhaal”, dan weet je hoe de vork in de steel zit, en dat kwam m.i. niet goed uit de veren in dit artikel.

  Nu word ik ongewild meegetrokken.
  Het is een lang verhaal….., lees de onderstaande link waar alle ellende begon en waarom ik zo boos werd op deze ziekelijke fantast (A.S.) met een hoog ego-gehalte.
  Als het hem te warm onder de voeten werd reageerde hij steeds onder een andere naam, zoals Abraham, Richard Falk, Leve het pseudoniem, Job, Bram de Haan enz….

  http://misdaadjournalist.web-log.nl/misdaadjournalist/2008/10/woensdag-15-okt.html

  Iedereen ziet dat de man een bepaalde schrijfstijl heeft, meerderen op het log van HJK hadden dit al eerder geconstateerd en spraken hem er op aan.
  Maar nee, de pijlen werden door hem gezet op Chris en inmiddels ook op mij.

  Naar anderen toe, zie web-log van ex-rechter Wicher Wedzinga en op z’n eigen log verdraaid hij het werkelijke gebeurde en bagatelliseerd, manipuleerd hij het e.e.a.
  Hij heeft ooit op een web-log genoemd dat hij een psychopaat zou kunnen zijn.
  Wat een zelfkennis heeft die man toch.

  In tegenstelling tot anderen maak ik mij wel terdege zorgen over de gevolgen mbt “de vriendschap” tussen ex-rechter W.W.cs en de stalker.
  Het laatste woord is hier nog niet over gevallen.

 11. @Mia: je hebt deels gelijk. Lang niet alles staat in het verhaal. Aan de ene kant komt dat omdat de schrijfster gebonden is aan een bepaalde lengte, aan de andere kant omdat ik ook niet alles wat deze man heeft gedaan tot in detail wil behandelen. Volgens mij is dit de kern van het verhaal.

  Ik heb zelf niet het idee dat je er in meegetrokken bent.

 12. Chris,

  Als je de reactie van je cyberstalker hebt gelezen op diens website, dan zie je dat Mia wel degelijk in de kwestie werd en wordt meegetrokken.

  Quote: De aanleiding dat Chris reageerde op een reactie van mij op het weblog van Hendrik Jan Korterink. Ik schreef toen onder pseudoniem. Mia en Chris Klomp kraakten toen dat pseudoniem. Wat ik toen nog niet wist, was,.. dat Chris Klomp en Mia tweehanden op één buik waren. Elkaar kennen,.. maar ook elkaar persoonlijk kennen.

 13. Chris,

  Ik begreep eerder dat er door de politie een laatste waarschuwing aan de cyberstalker was gegeven?

  Me dunkt dat het recente (inmiddels verwijderde) log van 31 juli j.l. ronduit bedreigend was. Met name het bijbehorend plaatje met de tekst ‘Targeting Stop Journalists’ waarop een fotocamera en een pistool stonden afgebeeld, kwam niet bepaald mals over.

  Ik vraag mij af of je dat stuk toen hebt gezien.

 14. Siem,

  Wat hij doet is aan hem. Ik begreep uit de post van Mia dat ze na het lezen van de HP de Tijd tot de conclusie komt dat zij er bij betrokken raakt. Die mening deel ik niet.

  Verder denk ik dat we hier al weer veel te veel aandacht aan hem besteden. Wat onzin is, moet onzin blijven.

 15. Siem,

  Ik lees het bewuste blog niet. Ik heb een programmaatje lopen dat af en toe een screenshot maakt van zijn hele site.

  Uiteraard heeft dat programma de gewraakte afbeelding ook opgeslagen.

 16. Chris,

  Eens met het gegeven dat weinig tot geen aandacht de beste optie is.

  En toch deel ik de zorg die Mia in haar slotalinea beschreef. De tijd zal het uitwijzen.

  Ik zal tot die tijd dit item, hier, verder aan mij voorbij laten gaan.

  Mooi dat je je back-up programmaatje hebt!

 17. Dat “goed gedaan” sloeg ook op jouw bijdrage aan het artikel. De hele geschiedenis is te volgen op je blogs, dus iedereen kan lezen dat jouw interview wel volkomen op waarheid berust.

 18. Gelukkig komt er steeds meer en meer aandacht voor cyberstalking. Ik ben de afgelopen maanden zelf slachtoffer geworden van een cyberstalker die veel te ver is gegaan. Maar het gerechtelijk systeem in België is wat mij betreft nog onvoldoende actief om zulke wanpraktijken aan te pakken.

 19. Terwijl er wordt gezegd, dat België veel verder is dan Nederland wat dat betreft. Kan je nagaan!

  Er zijn diverse commentaren hier over stalking, waarvan overduidelijk diezelfde reaguurders zelf de grootste belagers zijn die heel wat slachtoffers maken.
  De ergste gevallen, waar iemand een rechter weet te overtuigen, of men nou gelijk heeft en de waarheid spreekt of niet. Helaas. Hun slachtoffers worden in de verdediging gedwongen en prompt voor belagers of stalkers uitgemaakt door de werkelijke stalkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *