Te hard rijden mag

Delen

0 reacties

  1. Van Assen naar Kollum en dan weer naar Dokkum dat duurt nog al even. Kon moeder geen 112 bellen, dat is daar toch voor?

  2. @jaap: zo veel spoed zat er ook weer niet achter. De huisarts verwees het jongetje door naar het ziekenhuis. Een ambulance was niet nodig. In dit geval gaat het natuurlijk om het gevoel van de vader.

  3. Herkenbaar verhaal Chris, en goed geschreven. Ik herken het ook; ik heb ook ooit eens een telefoontje gehad van mijn vrouw toen één van mijn kinderen een ongeluk had. Dan wil je maar één ding: zo snel mogelijk bij je kind zijn. Ik heb toen ook veel te hard gereden. Een bekeuring heb ik gelukkig niet gehad, maar als ik er eentje had gekregen, dan had ik hem zeker betaald, want ik reed bewust te snel om zo snel mogelijk bij mijn kind te zijn. Maar toen wist ik niet van rechtvaardigingsgronden, dat las ik zojuist pas 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *